Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Macadamia pentru par subtire, 250ml

  • 35RON


Notice: Undefined variable: shortdescription in /storage/web/caresssociety/web/live/public_html/catalog/view/theme/tt_organica2/template/product/product.tpl on line 104

Șamponul cu ulei de Macadamia VELLIE Natural Oils of the World, 250ml

A fost dezvoltat special pentru părul subțire și dificil de aranjat. O formulă atent selectată îmbunătățește aspectul și starea părului, fără a-l îngrăşa. Ingredientele active închid cuticulele de păr, le netezesc și reduc încreţirea. Părul este hidratat și ușor de pieptenat. În plus, formula atent selectată asigură îngrijirea adecvată a scalpului. Produs testat dermatologic.

Conţine:

Uleiul din extract de macadamia

Pantenol - provitamina B5

Cheratina

Mod de utilizare: se aplică pe părul ud, se masează uşor si după 2-3 minute, se clateşte bine cu multă apă. Pentru a vă asigura de o îngrijire adecvată și completă a părului, utilizați acest produs cu Masca de păr Macadamia.

Măsuri de precauție: în cazul în care produsul ajunge în ochii dvs., clătiți imediat cu multă apă. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstrați produsul în ambalajul original la temperatura camerei (15-25°C). A se evita contactul direct cu lumina soarelui. A nu se îngheţa.

Ingrediente: A se vedea ambalajul

Lotul şi termenul de valabilitate a se vedea pe ambalaj. Produs în Polonia.


Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui