Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, Colour protection, pentru par colorat, 300ml

Sampon antimatreata hair'Up HAIR COLOUR PROTECTION pentru par colorat, 300ml.Dedicat femeilor care isi vopsesc parul. Formula complexa a samponului este creata special pentru protejarea culori parului si mentinerea ei pentru mai mult timp, altfel decat ar face-o a..

10RON

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, Everyday Care, pentru uz zilnic, 300ml

Sampon antimatreata hair'Up EVERYDAY CARE pentru pentru uz zilnic, 300ml.Avand o formula ingenioasa si complexa, samponul cu zinc piriton este bland cu parul, hidrateaza scalpul si regenereaza structura parului.Ideal pentru uz zilnicFormula activa cu Zin..

10RON

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, Ice & Fresh menthol, pentru toate tipurile de par, 300ml

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, ICE & FRESH MENTHOL, pentru toate tipurile de par, 300ml Datorita formulei naturale a mentolului, samponul da o senzatie de racorire si improspatare. Tehnologia inovatoare cu un complex de ingrediente active a samponului ofera o ..

10RON

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, Pure Citrus Energy, pentru par gras, 300ml

Sampon antimatreata Vellie hair'Up, Pure Citrus Energy, pentru par gras, 300mlPuterea componentelor nutritive din extractul din seminte de grapefruit lupta impotriva parului uleios, astfel incat parul sa isi pastreze prospetimea, starea si vitalitatea pe tot parcursul zilei..

10RON

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Abyssinian pentru par fara stralucire, 250ml

Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian pentru par fara stralucire, 250mlSamponul cu ulei de abisinian a fost special conceput pentru parul lipsit de stralucire. Ingredientele active redau stralucirea naturala a parului, facandu-l totodata ..

17RON

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Argan pentru par deteriorat, 250ml

Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan pentru par deteriorat, 250mlSamponul cu ulei de Argan, ARGAN REPAIR, a fost special conceput pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija hraneste si regenereaza parul fara a-l ingre..

17RON

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Macadamia pentru par subtire, 250ml

Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Macadamia pentru par subtire, 250mlSamponul cu ulei de macadamia a fost dezvoltat special pentru parul subtire si greu de aranjat. Formula aleasa cu grija imbunatateste aspectul si starea parului fara a-l ingreuna. Ingredi..

17RON

Sampon regenerant Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 250ml

Sampon regenerant Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 250mlFormula samponului este creata special pentru par deteriorat, lipsit de luciu, care are nevoie de o recuperare rapida si sustenabila.Samponul contine ingrediente pentru ingrijirea scalpului sensibil.Aceasta faciliteaza pieptanarea p..

17RON

Sampon revitalizant Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500ml

Sampon revitalizant Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500ml Formula sa profesionala a fost creata sa indeplineasca atat nevoile femeilor cat si pe cele ale barbatilor.Acesta contine un ingredient cu un efect mare impotriva matretii, ZINC PIRITON, care elimina semnele vizibile ale..

20RON

Arată 1 până la 9 din 10 (2 pagini)