Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Argan pentru par deteriorat, 250ml

  • 35RON


Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan pentru par deteriorat, 250mlSamponul cu ulei de Argan, ARGAN REPAIR, a fost special conceput pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija hraneste si regenereaza parul fara a-l ingreuna. Ingredientele active pastreaza parul matasos, proaspat, parfumat si plin de stralucire pe tot parcursul zilei. Parul este hranit de la radacina pana la varf.Ingrediente active:Uleiul de argan - Arganul care creste in Maroc, numit de Berberi "Arborele vietii", datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate. Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste exclusiv in sud-vestul Marocului, pe campia Souss. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali (care constituie 80% din toate grasimile continute de acesta). Dintre acestia domina cele ale familiei mononosate, care e principalul reprezentant al omega-9, sau acidul oleic. Uleiul de argan este ideal pentru ingrijirea parului si a scalpului. Impiedica staticul parului si functioneaza perfect pe capetele divizate. Ofera stralucire sanatoasa, naturala. In plus, face parul mai moale, matasos si stralucitor.Provitamina B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor. Are capacitatea de a penetra adanc in par. Imbogateste parul si ii da stralucire naturala.Silk Protein – restabileste hidratarea adecvata a parului si ii da flexibilitate adecvata.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan pentru par deteriorat, 250ml


Samponul cu ulei de Argan, ARGAN REPAIR, a fost special conceput pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija hraneste si regenereaza parul fara a-l ingreuna. Ingredientele active pastreaza parul matasos, proaspat, parfumat si plin de stralucire pe tot parcursul zilei. Parul este hranit de la radacina pana la varf.


Ingrediente active:


Uleiul de argan - Arganul care creste in Maroc, numit de Berberi "Arborele vietii", datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate. Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste exclusiv in sud-vestul Marocului, pe campia Souss. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali (care constituie 80% din toate grasimile continute de acesta). Dintre acestia domina cele ale familiei mononosate, care e principalul reprezentant al omega-9, sau acidul oleic. Uleiul de argan este ideal pentru ingrijirea parului si a scalpului. Impiedica staticul parului si functioneaza perfect pe capetele divizate. Ofera stralucire sanatoasa, naturala. In plus, face parul mai moale, matasos si stralucitor.


Provitamina B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor. Are capacitatea de a penetra adanc in par. Imbogateste parul si ii da stralucire naturala.


Silk Protein – restabileste hidratarea adecvata a parului si ii da flexibilitate adecvata.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui