Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Sampon pentru par Vellie Natural Oils, cu ulei de Abyssinian pentru par fara stralucire, 250ml

  • 35RON


Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian pentru par fara stralucire, 250mlSamponul cu ulei de abisinian a fost special conceput pentru parul lipsit de stralucire. Ingredientele active redau stralucirea naturala a parului, facandu-l totodata moale si elastic. Spuma densa cremoasa curata parul si scalpul.Ingrediente active:Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.Uleiul de Abisinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana. Uleiul abisinian contine cantitati exceptionale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele. Bogat in omega-6, omega-9, tocoferoli si fitosteroli, uleiul abisinian hidrateaza si netezeste pielea.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru. 

Sampon pentru par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian pentru par fara stralucire, 250ml
Samponul cu ulei de abisinian a fost special conceput pentru parul lipsit de stralucire. Ingredientele active redau stralucirea naturala a parului, facandu-l totodata moale si elastic. Spuma densa cremoasa curata parul si scalpul.


Ingrediente active:


Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.


Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.


Uleiul de Abisinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana. Uleiul abisinian contine cantitati exceptionale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele. Bogat in omega-6, omega-9, tocoferoli si fitosteroli, uleiul abisinian hidrateaza si netezeste pielea.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru. 

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui