Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Masca de par Vellie Natural Oils, cu ulei de Abyssinian, pentru par fara stralucire, 200ml

  • 30RON


Masca de par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian, pentru par fara stralucire, 200mlMasca din ulei de abisinian, ABYSSINIAN GLOSSY, a fost special creata pentru parul mat si lipsit de stralucire. Cu ajutorul acestei masti, parul isi recastiga naturaletea. Ingredientele active complexe blocheaza cuticulele parului din a se desprinde, le netezesc si ajuta la aranjarea parului. Crema masca nu ingreuneaza parul, facandu-l mai usor de pieptanat.Ingrediente active:Uleiul de Abyssinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana.Uleiul abisinian contine cantitati exceptionale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele.Bogat in omega-6, omega-9, tocoferoli si fitosteroli, uleiul abyssinian hidrateaza si netezeste pielea.Provitamina B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor.Are capacitatea de a penetra adanc in par. Imbogateste parul si ii da o stralucire naturala.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru. 

Masca de par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian, pentru par fara stralucire, 200ml


Masca din ulei de abisinian, ABYSSINIAN GLOSSY, a fost special creata pentru parul mat si lipsit de stralucire. 
Cu ajutorul acestei masti, parul isi recastiga naturaletea. Ingredientele active complexe blocheaza cuticulele parului din a se desprinde, le netezesc si ajuta la aranjarea parului. 
Crema masca nu ingreuneaza parul, facandu-l mai usor de pieptanat.


Ingrediente active:


Uleiul de Abyssinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana.
Uleiul abisinian contine cantitati exceptionale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele.
Bogat in omega-6, omega-9, tocoferoli si fitosteroli, uleiul abyssinian hidrateaza si netezeste pielea.


Provitamina B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor.
Are capacitatea de a penetra adanc in par. Imbogateste parul si ii da o stralucire naturala.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru. 

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui