Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Agent profesional de albire si decolorare a parului Destivii, 40g

Agentul profesional de albire si decolorare a parului Destivii, 40 gAcesta este o formula profesionala destinata albirii parului, evidentiere si baleiaj. Deschide culoarea parului pana la 6-7 nuante. Datorita adaugarii de pigmenti speciali permite obtinerea de nuante blonde la rece fara nuante b..

20RON

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 1000ml

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 1000mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profes..

45RON

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 130ml

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 130mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesi..

15RON

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 80ml

Apa oxidata in crema 12% Destivii, profesionala, 80mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesio..

12RON

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 1000ml

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 1000mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesi..

45RON

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 130ml

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 130mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesio..

15RON

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 80ml

Apa oxidata in crema 3% Destivii, profesionala, 80mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesional.Ma..

12RON

Apa oxidata in crema 6% Destivii, profesionala, 1000ml

Apa oxidata in crema 6% Destivii, profesionala, 1000mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesi..

45RON

Apa oxidata in crema 6% Destivii, profesionala, 130ml

Apa oxidata in crema 6% Destivii, profesionala, 130mlAceasta a fost dezvoltata pentru a fi utlizata in saloanele de coafura. Destinata pentru decolorarea parului. Consistenta sa asigura rezultate excelente si o utilizare usoara. Produs destinat saloanelor de coafura. Pentru uz profesio..

15RON

Arată 1 până la 9 din 60 (7 pagini)