Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Masca de par Vellie Natural Oils, cu ulei de Argan pentru par uscat si deteriorat, 200ml

  • 30RON


Masca de par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan pentru par uscat si deteriorat, 200mlMasca ulei argan, ARGAN REPAIR, a fost creata special pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija regenereaza parul fara a-l ingreuna.Ingredientele active si complexe hranesc parul, faciliteaza pieptanarea si aranjarea. Parul devine sanatos si stralucitor, zi dupa zi.Ingrediente active:Uleiul de argan - Arganul care creste in Maroc, numit de Berberi "Arborele vietii", datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate.Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste exclusiv in sud-vestul Marocului, pe campia Souss. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali (care constituie 80% din toate grasimile continute de acesta). Dintre acestia domina cele ale familiei mononosate, care e principalul reprezentant al omega-9, sau acidul oleic.Uleiul de argan este ideal pentru ingrijirea parului si a scalpului. Impiedica staticul parului si functioneaza perfect pe capetele divizate. Ofera stralucire sanatoasa, naturala. In plus, face parul mai moale, matasos si stralucitor.Provitamin B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor. Are capacitatea de a penetra adanc in par.Imbogateste parul si le da stralucire naturala.Silk Protein – restabileste hidratarea adecvata a parului, le umple si le da flexibilitate adecvata.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru. 

Masca de par Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan pentru par uscat si deteriorat, 200ml


Masca ulei argan, ARGAN REPAIR, a fost creata special pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija regenereaza parul fara a-l ingreuna.
Ingredientele active si complexe hranesc parul, faciliteaza pieptanarea si aranjarea. Parul devine sanatos si stralucitor, zi dupa zi.


Ingrediente active:


Uleiul de argan - Arganul care creste in Maroc, numit de Berberi "Arborele vietii", datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate.
Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste exclusiv in sud-vestul Marocului, pe campia Souss. 
Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali (care constituie 80% din toate grasimile continute de acesta). 
Dintre acestia domina cele ale familiei mononosate, care e principalul reprezentant al omega-9, sau acidul oleic.
Uleiul de argan este ideal pentru ingrijirea parului si a scalpului. Impiedica staticul parului si functioneaza perfect pe capetele divizate. 
Ofera stralucire sanatoasa, naturala. In plus, face parul mai moale, matasos si stralucitor.


Provitamin B5 - d-panthenol - hidrateaza parul, regenereaza capetele si reduce tendinta de impartire a capetelor. Are capacitatea de a penetra adanc in par.
Imbogateste parul si le da stralucire naturala.


Silk Protein – restabileste hidratarea adecvata a parului, le umple si le da flexibilitate adecvata.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru. 

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui