Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200ml

  • 35RON


  • Marca: Vellie
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • Cod produs: CS048010312

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200mlCrema a fost imbogatita cu extract de Aloe Vera, extract din seminte de grapefruit, seminte din ulei de in si ulei de jojoba, fiind mai eficienta pentru nevoile pielii sensibile.Ideala pentru o piele lipsita de stralucire, sensibila si predispusa iritarii.Calmeaza iritarea pielii, o hidrateaza bland si ii aduce un plus de nutrienti si o mai mare rezistenta barierei naturale de protectie, prevenind efectul de uscare a pielii si cel al factorilor externi.Imbunatateste fermitatea pielii si elasticitatea ei. Netezeste pielea, facand-o mai placuta la atingere.Formula cremei o face foarte usor de a fi absorbita de catre piele, lasand-o delicata si protejata. Readuce nivelul natural al pH-ului pielii. Nu lasa o senzatie unsuroasa pielii.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200ml


Crema a fost imbogatita cu extract de Aloe Vera, extract din seminte de grapefruit, seminte din ulei de in si ulei de jojoba, fiind mai eficienta pentru nevoile pielii sensibile.
Ideala pentru o piele lipsita de stralucire, sensibila si predispusa iritarii.


Calmeaza iritarea pielii, o hidrateaza bland si ii aduce un plus de nutrienti si o mai mare rezistenta barierei naturale de protectie, prevenind efectul de uscare a pielii si cel al factorilor externi.
Imbunatateste fermitatea pielii si elasticitatea ei. Netezeste pielea, facand-o mai placuta la atingere.


Formula cremei o face foarte usor de a fi absorbita de catre piele, lasand-o delicata si protejata. Readuce nivelul natural al pH-ului pielii. 
Nu lasa o senzatie unsuroasa pielii.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui