Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus Magic Powder Berlin – Elza Sport 250ml

  • 65RON


Gelul de dus Magic Powder Berlin – Elza Sport este o reflexie a unei personalizăți subtile dar puternice și dinamice. Parfumul revigorant aduce un plus de încredere, declanșează energia și stimulează acțiunea. Formula delicată a gelului hrănește, netezește și hidratează pielea.Acesta dă o senzație de curățenie și prospețime pe tot parcursul zilei, lasând un stract protector pentru piele.Formula special creată conține o bază de curățare blândă care lasă o spumă groasă și cremoasă. Gelul este creat pentru uzul zilnic a tuturor tipurilor de piele. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Imbunătățește elasticitatea pielii și readuce la normal procesul de regenerare a epidermei. Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilăMod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește. Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Gelul de dus Magic Powder Berlin – Elza Sport este o reflexie a unei personalizăți subtile dar puternice și dinamice. Parfumul revigorant aduce un plus de încredere, declanșează energia și stimulează acțiunea. Formula delicată a gelului hrănește, netezește și hidratează pielea.

Acesta dă o senzație de curățenie și prospețime pe tot parcursul zilei, lasând un stract protector pentru piele.

Formula special creată conține o bază de curățare blândă care lasă o spumă groasă și cremoasă. Gelul este creat pentru uzul zilnic a tuturor tipurilor de piele. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.

Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Imbunătățește elasticitatea pielii și readuce la normal procesul de regenerare a epidermei.

Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilă

Mod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește.

Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui