Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus Magic Powder Berlin – Elza Prestige 250ml

  • 65RON


Notice: Undefined variable: shortdescription in /var/www/vhosts/caresssociety.ro/httpdocs/catalog/view/theme/tt_organica2/template/product/product.tpl on line 104

Gelul de dus Magic Powder Berlin – Elza Prestige a fost creat pentru o femeie încrezătoare, elegantă și interesantă, cu o privire seducătoare.

Parfumul senzual combină spiritul clasic și provocator al modernității. Formula delicată a gelului hrănește, netezește și hidratează pielea.

Acesta dă o senzație de curățenie și prospețime pe tot parcursul zilei, lasând un stract protector pentru piele.

Formula special creată conține o bază de curățare blândă care lasă o spumă groasă și cremoasă. Gelul este creat pentru uzul zilnic a tuturor tipurilor de piele. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.

Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Imbunătățește elasticitatea pielii și readuce la normal procesul de regenerare a epidermei.

Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilă

Mod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește. Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui