Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus Magic Powder Berlin – Elza Classic 250ml

  • 65RON


Notice: Undefined variable: shortdescription in /var/www/vhosts/caresssociety.ro/httpdocs/catalog/view/theme/tt_organica2/template/product/product.tpl on line 104

Gelul de dus Magic Powder Berlin – Elza Classic încorporează bucuria spontană pentru viața femeilor moderne și în pas cu moda. Parfumul romantic plin de un farmec grațios, conferă din primul moment sofisticarea senzuală și modernă. Formula delicată a gelului hrănește, netezește și hidratează pielea. Acesta dă o senzație de curățenie și prospețime pe tot parcursul zilei, lasând un stract protector pentru piele.

Formula special creată conține o bază de curățare blândă care lasă o spumă groasă și cremoasă. Gelul este creat pentru uzul zilnic a tuturor tipurilor de piele. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.

Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Imbunătățește elasticitatea pielii și readuce la normal procesul de regenerare a epidermei.

Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilă.

Mod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește.

Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui