Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus Magic Powder Berlin – Men Sport pentru bărbați 250ml

  • 65RON


Notice: Undefined variable: shortdescription in /var/www/vhosts/caresssociety.ro/httpdocs/catalog/view/theme/tt_organica2/template/product/product.tpl on line 104

Gelul de dus Magic Powder Berlin – Men Sport pentru bărbații activi și dinamici. Acesta a fost creat pentru îngrijirea zilnică a tuturor tipurilor de piele. Perfect pentru dușul de după sală și saună, acesta oferind o baie relaxantă care va acorda un plus de energie și stimula acțiunea. Formula gelului este una delicată și lasă pielea netedă si hidratată, cu un parfum de lungă durată.

În plus, lasă un strat de protecție delicat. Gelul oferă o senzație de curățare și prospețime pe tot parcursul zilei. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.

Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilă. Alantoină – acționează ca un factor hidratant care evocă o senzație de netezire pentru piele, calmând iritația.

Extractul de Aloe Vera hidratează și calmează pielea.

Mod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește.

Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui