Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus Magic Powder Berlin – Men Classic pentru bărbați 250ml

  • 65RON


Notice: Undefined variable: shortdescription in /var/www/vhosts/caresssociety.ro/httpdocs/catalog/view/theme/tt_organica2/template/product/product.tpl on line 104

Gelul de dus Magic Powder Berlin – Men Classic pentru bărbați a fost creat pentru îngrijirea zilnică a tuturor tipurilor de piele. Formula gelului este una delicată și lasă pielea netedă si hidratată, cu un parfum de lungă durată. Formula special creată conține o bază de curățare blândă care lasă o spumă groasă și cremoasă. Gelul curăță pielea fără să o usuce. În plus, lasă un strat de protecție delicat. Gelul oferă o senzație de curățare și prospețime pe tot parcursul zilei. Produs testat dermatologic, cu un pH neutru pentru piele.

Ingrediente active: Glicerină – o substanță hidratantă hidrofiă. Pantenol/Provitamina B5 – are proprietăți de îngrijire, calmează iritațiile și regenerează epiderma. Crește hidratarea pielii și o face mai flexibilă.

Mod de utilizare: A se aplica o mică cantitate pe mână și apoi intinde pe pielea umedă. Apoi se clătește.

Măsuri de precauție: Dacă produsul intră în ochi, clătiți cu multă apă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Mod de păstrare: Produsul trebuie să fie ținut in ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se îngheţa. A se evita expunerea directă la soare.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui