Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus cu fructele paradisului Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu fructele paradisului Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu fructele paradisului a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatit..

9RON

Gel de dus cu mango si cocos Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu mango si cocos Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu mango si cocos a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita&..

9RON

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu mar si scortisoara a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita cu..

9RON

Gel de dus cu portocala Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu portocala Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu portocala a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita ..

9RON

Gel de dus cu portocale si cuisoare Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu portocale si cuisoare Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu portocale si cuisoare a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost im..

9RON

Arată 1 până la 5 din 5 (1 pagini)