Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 ml

  • 14RON


Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu mar si scortisoara a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita cu un complex de acizi de fructe combinat cu extract de ceai verde.Acizii din fructe restabilesc echilibrul pielii, pH-ul adecvat si cresc umiditatea pielii. Extractul din ceai verde actioneaza impotriva radicalilor liberi si are proprietati de tonifiere a pielii.Dupa aplicarea gelului, pielea ramane moale, neteda si revitalizata. Balsam delicat si un parfum excepțional fac ca baia sa devina o placere si sa aduca un plus de energie pentru intreaga zi, iar sentimentul de prospetime ramane o perioada lunga de timp.Cum se foloseste:Se aplica un volum mic de gel si se maseaza pe pielea umeda. Apoi se clateste.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 ml


Gelul de dus cu mar si scortisoara a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.
Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita cu un complex de acizi de fructe combinat cu extract de ceai verde.
Acizii din fructe restabilesc echilibrul pielii, pH-ul adecvat si cresc umiditatea pielii. Extractul din ceai verde actioneaza impotriva radicalilor liberi si are proprietati de tonifiere a pielii.


Dupa aplicarea gelului, pielea ramane moale, neteda si revitalizata. Balsam delicat si un parfum excepțional fac ca baia sa devina o placere si sa aduca un plus de energie pentru intreaga zi, iar sentimentul de prospetime ramane o perioada lunga de timp.


Cum se foloseste:
Se aplica un volum mic de gel si se maseaza pe pielea umeda. Apoi se clateste.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui