Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus regenerant Vellie Natural Oils, cu ulei de Marula, 500ml

  • 40RON


Gel de dus regenerant Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Marula, 500mlGelul de dus regenerant este destinat ingrijirii zilnice a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile. Formula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce. In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.Ingrediente active:Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Gel de dus regenerant Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Marula, 500ml


Gelul de dus regenerant este destinat ingrijirii zilnice a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile. Formula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce. In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.


Ingrediente active:


Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.


Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui