Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus intaritor Vellie Natural Oils, cu ulei de Macadamia, 500ml

  • 40RON
  • 35RON


Gel de dus intaritor Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Macadamia, 500mlFormula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce.In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.Ingrediente active:Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.Ulei de macadamia - Macadamia (Macadamia Ternifolia) este un copac inalt, provenit din padurile tropicale australiene. In prezent, este cultivat în Hawaii, Costa Rica, Brazilia si Zimbabwe. Uleiul de macadamia umezeste perfect si ingrijeste pielea, o intareste si o face flexibila.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Gel de dus intaritor Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Macadamia, 500ml


Formula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce.
In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.


Ingrediente active:


Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.


Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.


Ulei de macadamia - Macadamia (Macadamia Ternifolia) este un copac inalt, provenit din padurile tropicale australiene. In prezent, este cultivat în Hawaii, Costa Rica, Brazilia si Zimbabwe. Uleiul de macadamia umezeste perfect si ingrijeste pielea, o intareste si o face flexibila.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui