Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Despre Noi

După cum spune şi numele, obiectivul nostru este să “îngrijim şi răsfăţăm societatea” din care facem parte.

În ziua de astăzi, fiecare persoană care face parte din societatea în care trăim are anumite cerinţe şi nevoi din punct de vedere cosmetic şi dermocosmetic iar obiectivul nostru este să venim în întâmpinarea acesteia cu o paletă întreagă de produse cosmetice, create special pentru ea.

Obiectivul Caress Society, prin firma cu acelaşi nume, SC CARESS SOCIETY SRL, are ca obiect de activitate lansarea, în exclusivitate, pe piaţa din România a unei game complete de produse cosmetice, produse inovatoare create doar în laboratoare specializate din Uniunea Europeană.

Produsele comercializate de către noi sunt în perfectă concordanţă cu normele şi cerinţele europene în vigoare şi sunt create într-un centru de producţie de ultimă generaţie care respectă toate standardele de producţie de la ora actuală, cu toate certificările ISO 22716 şi BRC necesare.

Gamele pe care le avem în acest moment în portofoliu cuprind produse special alese pentru îngrijirea corporală, a feţei şi a părului şi se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârsta.

Una dintre filozofiile noastre poate fi rezumată într-o singură propoziție:

„Credem că rezultatele, nu promisiunile, contează!”

De aceea alegem întotdeauna produsele cele mai bune, bine testate și de o înaltă calitate.