Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus hidratant Vellie Natural Oils, cu ulei de Argan, 500ml

  • 40RON


Gel de dus hidratant Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan, 500mlGelul de dus hidratant pentru ingrijirea zilnica a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile.Formula delicata a gelului lasa pielea neteda si hidratata cu un miros placut. Gelul curata pielea si nu o usuca. Mai mult decat atat, lasa un strat delicat de protectie. Ofera un sentiment de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.Ingrediente active:Glicerina – substanta hidratanta hidrofila.Panthenol – provitamina B5, prezinta proprietati de ingrijire, calmeaza si regenereaza pielea afectata. Pantenolul creste umiditatea pielii.Ulei de Argan – Arganul este un "copac al vietii" care creste in Maroc si numele sau vine dupa Berberi, deoarece are numeroase beneficii pentru sanatate. Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste in partea de sud-vest a Marocului pe campia Souss. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi nesaturati esentiali (80% din toate grasimile continute in acestea). Acesta este dominat de acizi mononesaturati, principalul reprezentant al acestora fiind omega-9, adica acidul oleic. Uleiul de argan este perfect pentru pielea uscata, iritata si deteriorata. Ea are efecte de hidratare si de netezire. Acesta prezinta proprietati regenerative care imbunatatesc elasticitatea pielii.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru. 

Gel de dus hidratant Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan, 500ml


Gelul de dus hidratant pentru ingrijirea zilnica a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile.
Formula delicata a gelului lasa pielea neteda si hidratata cu un miros placut. Gelul curata pielea si nu o usuca. Mai mult decat atat, lasa un strat delicat de protectie. Ofera un sentiment de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.


Ingrediente active:


Glicerina – substanta hidratanta hidrofila.


Panthenol – provitamina B5, prezinta proprietati de ingrijire, calmeaza si regenereaza pielea afectata. Pantenolul creste umiditatea pielii.


Ulei de Argan – Arganul este un "copac al vietii" care creste in Maroc si numele sau vine dupa Berberi, deoarece are numeroase beneficii pentru sanatate. Acest arbore spinocel (Argania Spinosa) creste in partea de sud-vest a Marocului pe campia Souss. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi nesaturati esentiali (80% din toate grasimile continute in acestea). Acesta este dominat de acizi mononesaturati, principalul reprezentant al acestora fiind omega-9, adica acidul oleic. Uleiul de argan este perfect pentru pielea uscata, iritata si deteriorata. Ea are efecte de hidratare si de netezire. Acesta prezinta proprietati regenerative care imbunatatesc elasticitatea pielii.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru. 

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui