Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus antibacterial cu extract din Arbore de Ceai Vellie Natural Oils, 500ml

Gel de dus antibacterial cu extract din Arbore de Ceai Vellie Natural Oils of the World, 500mlGelul de dus pentru curatare este proiectat pentru spalarea fetei si a intregului corp, dedicat persoanelor cu piele normala si sensibila. Gelul curata in profunzime pielea fara a schimba reactia fizio..

40RON

Gel de dus cremos Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500ml

Gel de dus cremos Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500mlFormula cremoasa a gelului de dus ofera un plus de hidratare in baie si este ideala pentru pielea lipsita de stralucire, sensibila si predispusa iritarii.Gelul cremos cu extract din lapte de capra este imbogatit cu alantoina si ..

40RON

Gel de dus cu fructele paradisului Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu fructele paradisului Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu fructele paradisului a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatit..

9RON

Gel de dus cu mango si cocos Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu mango si cocos Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu mango si cocos a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita&..

9RON

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu mar si scortisoara Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu mar si scortisoara a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita cu..

9RON

Gel de dus cu portocala Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu portocala Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu portocala a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost imbogatita ..

9RON

Gel de dus cu portocale si cuisoare Vital Pharma Magic time, 250 ml

Gel de dus cu portocale si cuisoare Vital Pharma Magic time, 250 mlGelul de dus cu portocale si cuisoare a fost creat special pentru pielea uscata si sensibila.Ingredientele active special alese spala fara sa usuce epiderma pielii. Formula a fost im..

9RON

Gel de dus hidratant Vellie Natural Oils, cu ulei de Argan, 500ml

Gel de dus hidratant Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Argan, 500mlGelul de dus hidratant pentru ingrijirea zilnica a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile.Formula delicata a gelului lasa pielea neteda si hidratata cu un miros placut. Gelul ..

40RON

Gel de dus intaritor Vellie Natural Oils, cu ulei de Macadamia, 500ml

Gel de dus intaritor Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Macadamia, 500mlFormula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce.In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de prote..

40RON

Arată 1 până la 9 din 18 (2 pagini)