Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Crema de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 200ml

Crema de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 200ml Crema de corp este creata pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile, lipsite de stralucire si cu tendinta de iritare. Crema calmeaza, lasand pielea neteda si moale la atingere. Contine ingrediente active care hidrateaza si..

35RON

Crema de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 200ml

Crema de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 200mlCrema de corp este creata pentru ingrijirea zilnica a pielii sensibile, lipsite de stralucire si cu tendinta de iritare.Crema calmeaza, lasand pielea neteda si moale la atingere. Contine ingrediente active care hidrateaza si hranesc uso..

35RON

Lapte de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 500ml

Lapte de corp Vital Pharma, cu extract din lapte de capra, 500mlLaptele de corp hidrateaza usor si hraneste pielea, protejand-o de uscare. Laptele calmeaza si reduce rugozitatea pielii. Formula usoara si blanda a laptelui face usoara absorbtia de catre piele iar dupa aplicare, pielea isi recastiga e..

50RON

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200ml

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200mlCrema a fost imbogatita cu extract de Aloe Vera, extract din seminte de grapefruit, seminte din ulei de in si ulei de jojoba, fiind mai eficienta pentru nevoile pielii sensibile.Ideala pentru o piele lipsita de stralucire, sensibi..

35RON

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200ml

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 200mlOfera o ingrijire eficienta pentru pielea sensibila. Ideala pentru pielea lipsita de stralucire, sensibila si predispusa la iritare. Calmeaza iritarea. Hidrateaza bland pielea si o hraneste cu nutrienti prin intarirea bariere..

35RON

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500ml

Lotiune de corp Vellie Goat Milk, cu extract din lapte de capra, 500mlFormula usoara a lotiunii o face sa fie foarte usor de absorbit de catre piele, lasand-o delicata si protejata.Netezeste pielea, facand-o mai matasoasa la atingere. Reface pH-ul natural al pielii. Ideal dupa baie, absorbita in sec..

50RON

Arată 1 până la 6 din 6 (1 pagini)