Puteţi plasa comanda pe website sau la numărul de telefon 0725144244

Gel de dus netezitor Vellie Natural Oils, cu ulei de Abyssinian, 500ml

  • 17RON


Gel de dus netezitor Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian, 500mlGel de dus netezitor este destinat ingrijirii zilnice a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile. Formula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce. In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.Ingrediente active:Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.Uleiul de Abyssinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana. Uleiul de abisinian contine cantitati excepționale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele. Bogat în omega-6, omega-9, tocoferoli și fitosteroli, uleiul abisinian hidrateaza si netezeste pielea.Produs testat dermatologic.Are un pH neutru.

Gel de dus netezitor Vellie Natural Oils of the World, cu ulei de Abyssinian, 500ml


Gel de dus netezitor este destinat ingrijirii zilnice a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile. Formula delicata lasa pielea neteda, hidratata si frumos parfumata. Gelul curata pielea fara sa o usuce. In plus, lasa la suprafata un strat delicat, de protectie. Asigura senzatia de curatenie si prospetime pe tot parcursul zilei.


Ingrediente active:


Glicerina - substanta hidratanta hidrofila.


Pantenolul - pro-vitamina B5 - are proprietati de conditionare, calmeaza iritarea si regenereaza epiderma deteriorata. Creste umiditatea pielii si o face mai flexibila.


Uleiul de Abyssinian - obtinut din planta africana Crambe Abyssinica. Planta naturala originala din Africa de Nord, dar este cultivata si in regiunea mediteraneeana. Uleiul de abisinian contine cantitati excepționale de acid erucic (acid gras cu lant lung), prezenta acestui acid face ca uleiul sa fie deosebit de benefic pentru piele. Bogat în omega-6, omega-9, tocoferoli și fitosteroli, uleiul abisinian hidrateaza si netezeste pielea.


Produs testat dermatologic.
Are un pH neutru.

Scrie o recenzie

Vă rog Logare sau Inregistreaza-te pentru a revizui